Publieksinformatie

Algemene publieksinformatie is te vinden via
•    Ongeneeslijk.nl
•    Vrijwilligers palliatieve en terminale zorg

Wegwijzer

Uw zorgverlener hecht veel waarde aan het verstrekken van de juiste informatie aan u. Een hulpmiddel daarbij is de Wegwijzer. Wij hebben voor u een betrouwbare selectie gemaakt uit het grote aanbod van folders, brochures en websites die beschikbaar zijn en u en/of uw naasten kunnen ondersteunen in de palliatieve fase. De Wegwijzer is een overzicht van dit informatieaanbod.

Hoe werkt de Wegwijzer?

U kunt op de Wegwijzer bijhouden (aankruisen) welke informatie u al hebt gekregen en/of gelezen. Zo kunt u de zorgverleners laten zien welke informatie u al ontvangen heeft. Op de Wegwijzer staat ook een link naar de website of digitale folder. Deze link is alleen te gebruiken in het digitale document. De verpleegkundige kan u dit document mailen of u kunt het zelf hier downloaden.

Opent u hier de Wegwijzer

Voor vragen over de Wegwijzer kunt u terecht bij Maaike Scheffer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 071 3628220.

Tijdschrift Pal voor u

Vanaf het moment dat iemand hoort dat hij ongeneeslijk ziek is tot aan het overlijden, is de behoefte aan voorlichting groot. Daarom is er Pal voor u, een informatief magazine met een regionaal katern. Hierin staat een praktisch overzicht van alle palliatieve zorginstellingen in de regio. Wilt u Pal voor u gratis ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Regionale Informatiegids

Alle zorgverleners die palliatieve zorg verlenen, zijn door het Netwerk Palliatieve Zorg voor u gebundeld in een Regionale Informatiegids. In deze Regionale Informatiegids staan de adressen van de organisaties en instellingen die palliatieve zorg bieden. Waar vind je palliatieve zorg in uw regio? De regionale informatiegids is te vinden in het magazine Pal voor u, maar ook digitaal via deze link.

Lotgenotencontact

In de regio zijn twee inloophuizen waar mensen die met kanker in aanraking komen, elkaar kunnen ontmoeten. Iedereen kan vrijblijvend binnenlopen voor een praatje en een luisterend oor, of meedoen aan verschillende activiteiten die binnen de inloophuizen worden georganiseerd.
•    Inloophuis Scarabee , Oude Vest 17 in Leiden
•    Inloophuis SamenhuiS

 

© 2013 Transmuralis