Casuïstiekbespreking palliatieve zorg

 Registratie gesloten
 
4
Categorie
Palliatieve zorg
Datum
donderdag 21 februari 2019 16:45
Locatie
LUMC, Gebouw 3 V-02-018/022 - Albinusdreef 2, 2333 ZA Leiden
Aantal beschikbare stoelen
4
Beschikbare stoelen
Geen plaatsbewijzen meer voor deze datum
Telefoon
071-3628220
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijlage
Pijn in de palliatieve fase

Deze casuïstiek is volgeboekt. U kunt zich wel voor de reservelijst aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij uw mailadres en telefoonnummer. Als er afzeggingen zijn, kunt u wellicht nog deelnemen.

Regelmatig wordt het consultatieteam gebeld over vragen m.b.t. pijn in de palliatieve fase. Pijn komt veel voor in de palliatieve fase en heeft grote invloed op de kwaliteit van leven en sterven van de patiënt. Voor de naasten is het vaak moeilijk om aan te zien dat hun dierbare pijn heeft. Het belang van multidisciplinaire pijnbestrijding wordt steeds groter en verpleegkundigen kunnen een bijdrage leveren aan een verbeterde pijnbestrijding. In deze casuïstiekbespreking gaan we het hebben over wat er ten grondslag ligt aan de pijn en wat verpleegkundigen hieraan kunnen doen. Welke problemen m.b.t. pijn in de palliatieve fase kom jij tegen in jouw praktijk? En welke vragen roept dit bij je op?

Stuur vooraf je casus met vragen op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we in deze casuïstiek bespreking hiermee aan de slag kunnen!

Accreditatie wordt aangevraagd voor verpleegkundigen.  

 
 

Powered by iCagenda