Geestelijk verzorgers

Inwoners van de regio Zuid-Holland Noord (Duin & Bollenstreek, Leiden e.o., Alphen e.o.), die thuis wonen en door omstandigheden levensvragen hebben, kunnen via Transmuralis een beroep doen op de diensten van een geestelijk verzorger.

Wat doen geestelijk verzorgers?

Een geestelijk verzorger kan helpen bij het bespreken van grote en kleine levensvragen die ontstaan door ingrijpende veranderingen of een ander levensvooruitzicht. Geestelijk verzorgers zijn geen therapeuten, artsen, psychologen of maatschappelijk werkers. Met een geestelijk verzorger gaat u in gesprek over het leven zelf. Vanzelfsprekend zijn gesprekken met een geestelijk verzorger vertrouwelijk.

Hoe vindt u een geestelijk verzorger?

De keuze voor een geestelijk verzorger uit de regio mag u zelf bepalen. U kunt hierbij kiezen uit het bijgaande overzicht en u kunt zelf direct contact opnemen met de geestelijke verzorger van uw keuze. De geestelijke verzorger is op de hoogte van de verdere afwikkeling en vergoeding.

Rouw- en verliesbegeleiding en geestelijke verzorging

Hier vindt u de verschillen en overeenkomsten duidelijk uitgelegd.

Heeft u nog vragen over geestelijke verzorging in de thuissituatie?

Neemt u dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2013 Transmuralis