In de regio houden zowel het Alzheimer Café Voorschoten, Café Katwijk en Café Leiden Cafés online.

Alzheimer Café Voorschoten verzorgt online uitzendingen via: www.budget.live/alzheimercafe
Standaard is dit op de 3e woensdag van de maand om 19.30 uur.
Het is ook mogelijk een Alzheimer Café terug te kijken. Zie hiervoor www.voorschotenvoorelkaar.nl

Alzheimer Café Katwijk online/via de radio op www.rtvkatwijk.nl/live-radio
Standaard is dit op de 2e woensdag van de maand om 18.00 uur.
In juni: op 9 juni om 18.00 uur. Onderwerp: Herinneringen ophalen.

Online Alzheimer Café van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest
Iedere tweede donderdag van de maand. Aanmelding hiervoor kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U krijg dan een link toegestuurd; met een druk op de link is uw aanmelding voor het Café klaar.

Meer informatie over de Cafés in onze regio kunt u vinden: Zuid-Holland Noord | Alzheimer Nederland (alzheimer-nederland.nl)

Zoals u weet zijn alle Alzheimer Cafés in Nederland vanwege de coronamaatregelen gesloten.
Wij vinden het toch fijn om met voormalige en potentiële bezoekers, mensen met dementie en mantelzorgers, in contact te blijven of te komen. Wij stellen het op prijs wanneer het onderwerp Alzheimer Café toch wordt genoemd in het introductiegesprek van de casemanager.

Mocht er behoefte zijn aan brochures van Alzheimer Nederland, dan kunt u dit verzoek indienen bij de secretaris van het Afdelingsbestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen aan een van de leden van de werkgroep, dan kunt u eveneens een mail sturen naar het afdelingssecretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag in de mail benoemen aan welk Café u een vraag wilt stellen. Het secretariaat zal ervoor zorgen dat uw mail wordt doorgestuurd naar de werkgroep van het betreffende Café.

Veel informatie en tips voor mensen met dementie en mantelzorgers (ook over vaccineren) is te vinden op www.dementie.nl