In de regio Zuid-Holland Noord willen we de zorg en ondersteuning van inwoners met dementie en hun mantelzorgers die op jongere leeftijd (< 65 jaar) hiermee te maken krijgen laten aansluiten bij hun behoeften. 

Door de ervaringen van deze inwoners in beeld te brengen, kunnen we behouden wat goed is en waar mogelijk verbeteringen aanbrengen.

Transmuralis gaat daarom samen met ActiVite, Marente en Topaz in gesprek met jonge mensen met dementie en hun mantelzorgers. De gesprekken vinden plaats in augustus en september. Het gaat om mensen die voor hun 65e dementieverschijnselen kregen of een mantelzorger. De gesprekken duren ongeveer een uur en kunnen zowel online als thuis plaatsvinden. Ben jij of ken jij zo iemand die met ons in gesprek wil gaan om ervaringen te delen? Dan horen wij graag van je! De gesprekken worden anoniem verwerkt.

Als je jezelf of iemand anders (met toestemming) wilt aanmelden, dan kan dat via programmaleider Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kan je bij haar terecht.