Tijdschrift Pal voor u

pal

Vanaf het moment dat iemand hoort dat hij ongeneeslijk ziek is, is de behoefte aan informatie groot. In het magazine Pal voor u vertellen deskundigen en mensen die dit zelf meemaken waar je mee te maken kunt krijgen en hoe je hiermee om kunt gaan.

De Pal voor u is een praktisch en informatief magazine. Mensen die ongeneeslijk ziek zijn kunnen baat hebben bij de verhalen die dit magazine biedt, over contact met lotgenoten bijvoorbeeld. Of over praktische (geld) zaken. Of over de veranderingen die ziekte met zich mee kan brengen. Bij het tijdschrift is ook een regionaal katern gevoegd. Hierin vindt u een praktisch overzicht met alle palliatieve zorgorganisaties in de regio.

Wilt u Pal voor u gratis ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle zorgverleners die palliatieve zorg verlenen, zijn door het netwerk Palliatieve Zorg voor u gebundeld in een Regionale Informatiegids. In deze Regionale Informatiegids staan de adressen van de organisaties en instellingen die palliatieve zorg bieden. Waar vindt u palliatieve zorg in uw regio? De regionale informatiegids is te vinden in het magazine Pal voor u, maar ook digitaal via deze link.